Mobilmenu
Hem
Om företaget
Hemsidor
Logotyper
Våra system
Kontakta oss
Kontakta oss
Mobilmenu
 
Om företaget
Hemsidor
Logotyper
Våra system
Kontakta oss
2017-10-08

Tidrapport på App Store

Äntligen har vi fått upp en betaversion av Tidrapport på App Store. ”Va?” Tänker ni. ”Har inte appen alltid funnits på App Store?”

Svaret är nej. Tidrapport är en webbaserade app som fungerar utmärkt i både iPhone, Android och Windowstelefoner. Men den har aldrig laddats hem från App Store som man annars traditionellt gör. 

Anledningen till att vi nu väljer att lansera en iOS-app är för att få friare händer när det kommer till att skapa notiser och utökat stöd för arbete i ”bakgrunden” (alltså arbeten som sker i appen, trots att den är stängd - vilket inte är möjligt med webbaserade appar).

Styrkan med de webbaserade systemet är att programmet fungerar precis likadant på alla plattformar. Om man åtgärdar ett problem, behövs det bara göras en gång. Med vår nya iOS-app kombineras dessa två arbetssätt till ett. Än så länge är iOS-appen i en testfas och kommer uppdateras kontinuerligt innan den skeppas ut som en standardapp för Tidrapport. 

Kommer det en version för Android oxå?

Ja, det är planen. Först väljer vi att koncentrera oss på att skapa en bra app till iOS. När den är komplett kommer vi skapa en till Andriod.

Vill du vara med och testa?

Kontakta kundtjänst så berättar vi mer!

Telefon: 0523-700 50
Arkivet.