Mobilmenu
Hem
Om företaget
Hemsidor
Logotyper
Våra system
Kontakta oss
Kontakta oss
Mobilmenu
 
Om företaget
Hemsidor
Logotyper
Våra system
Kontakta oss
2015-12-31

Tack 2015

Idag kan vi summera det mest händelserika och bästa året i företagets historia.

En hel del förändringar ha skett. T ex har vi flyttat in i ett nytt kontor, företaget har ombildats från enskild firma till aktiebolag och med detta skapat ny logotype. En mängd investeringar av nya datorer, ljud och dj-utrustning har gjorts under året vilket har utökat uthyrningsutbudet.

Året började med att starta upp det största projektet vi gjort hittills. En ny hemsida till Hemvärnet. Utvecklingen pågick under 8 månaders tid och lanserades i mitten augusti.

Några fler av de hemsidor vi gjort: Smögenbryggan, Kungshamn, Tiason Byggkalkyl AB, Mechanical Support AS, MK-chaufförsutbildning, Flexitak, och inte minst musikgruppen Jävlaranamma från Göteborg.

Pga att verksamheten med hemsidorna ökat så pass mycket, togs beslut om att dra ner på DJ-spelningarna detta året. Från ca 70 spelningar 2014 till ca 25 stycken i år. Under 2016 kommer vi i samarbete med DJ-Society, boka in fler krog- och klubbspelningar runt om i Västsverige. Kvantiteten kommer dock hållas på en lägre nivå än tidigare år

Många av de spelningar vi gjort är extra roliga. Flera företagsevent för t ex SCA, WSP, Sparbanken, Staples och Försvarsmakten.

Det nya kontoret

Några spelningar
Arkivet.