Mobilmenu
Hem
Om företaget
Hemsidor
Logotyper
Våra system
Kontakta oss
Kontakta oss
Mobilmenu
 
Om företaget
Hemsidor
Logotyper
Våra system
Kontakta oss
2019-12-30

Det bästa året hittills!

Det har blivit en vana att varje nyår summera året med att säga ”det bästa året hittills” vilket är väldigt kul. Med risk för att låta lite tjatig. 2019 har varit vårt bästa år hittills!

Det har varit ett händelserikt år

I somras flyttades kontoret från Kungshamn till en större, ljusare och mer lättillgänglig lokal bredvid Datia i Väjern.
Datia har varit en samarbetspartner länge och med flytten har samarbetet fördjupas ytterligare. T ex gör vi webbsändningar tillsammans för Sotenäs och Lysekils kommun där vi direktsändningen fullmäktigemöten ut på nätet.

Kimsoft Media AB är så mycket mer än bara hemsidor idag. Det är fortfarande grundstommen i företaget men idag erbjuder vi väldigt mycket fler prisvärda tjänster med hög kvalitet.
Snabb webbhosting, Pålitlig mail, Videoproduktioner med drönare och vanliga kameror, Enkel hantering av anställdas tidrapportering med vår app Kimsoft Tidrapport, Säljer datorer och annan kringutrustning, IT-support och mycket annat.

Vi har varit med och installerat nya ljudanläggningar på Hållö bar och Göstas Fiskekrog på Smögen och Folketshus i Kungshamn och på Bohus-Malmön.

Extra kul är de kunder som varit med oss länge, väljer att förnya och utveckla sina hemsidor för framtiden.

Planen för 2020 är tydlig

Vi kommer jobba vidare i samma anda, investera och bygga ut kapaciteten i de tjänster vi redan erbjuder. Vi har mycket att göra och prognosen ser redan god ut.

Tack till alla kunder, nya som gamla och ett Gott Nytt År!


Arkivet.