Mobilmenu
Hem
Om företaget
Hemsidor
Portfölj
Uppdatera själv
Serviceavtal
WP-service
Webbhotell & domännamn
Support
Logotyper
Våra system
Kontakta oss
Introduktion
Portfölj
Uppdatera själv
Serviceavtal
WP-service
Webbhotell & domännamn
Support
Kontakta oss
Mobilmenu
 
Om företaget
Hemsidor
Logotyper
Våra system
Kontakta oss
Vi har skapat hemsidor till hotell, radiostationer, restauranger, butiker, idrottsorganisationer, mäklare, entreprenörer, e-butiker och mycket annat.

Hemsidor

Modernt utformade hemsidor med responsiv design, som kan uppdateras enkelt.

Våra kunder är oftast små-, mellanstora företageller föreningar som är trötta på att spendera en hel förmögenhet på en hemsida. Vi ÄR billigare än de flesta av våra konkurrenter, och gör jobbet lika bra som vilket annat professionellt webbdesignerföretag som helst.

För att se några av de hemsidor vi skapat, gå till portfölj.
Har du redan en befintlig hemsida som du behöver hjälp att uppdatera, hjälper vi gärna till.

Webbdesign, webdesign.

 HEMSIDOR

Hemsidans design och struktur är grundläggande och en av de viktigaste sakerna när man bygger en hemsida. Vi skapar snygga, unikt designade hemsidor. Se hemsidor vi skapad.

LOGOTYPE

Saknar ditt företag en logotyp? Då hjälper vi dig att skapa en helt ny som du kan använda till allt från tidningstryck, fakturor, flaggor, klistermärken, bildekaler, hemsida, klädtryck, etc. Se logotyper vi skapad.

WEBBHOTELL

Ett webbhotell är en server där alla filer till din hemsida ligger och visas ut på Internet. Vi erbjuder webbhotell från 65:-/mån.

CMS

Ett CMS använder du för att uppdatera din hemsida. Med vårt flaggskepp Kimsoft Control™ är det enkelt att redigera texter och bilder. Läs mer

DOMÄNNAMN

I samband med att vi bygger en hemsida åt dig hjälper vi dig att registrera de domännamn du önskar ha. Vi är återförsäljare för Sveriges största distributör av domännamn.

MOBILANPASSNING

Detär det viktigt att alla kan se din hemsida. Även med mobiltelefoner och surfplattor. Vi kan erbjuda responsiva hemsidor.

SOCIALA MEDIER

Det är viktigt att vara aktiv på sociala medier för att nå fram till kunder. Vi hjälper dig att skapa och vara aktiv på er Facebook, Twitter, Youtube, osv.

SÖKMOTORSOPTIMERING

Vi hjälper dig att anpassa din hemsida så de som söker efter dina tjänster hittar på Google.

FOTOGRAFERING & BILDHANTERING

Behöver ni hjälp med fotografering och/eller bildhantering kan vi vara till stor hjälp.

 

 

 

Vi erbjuder räntefri delbetalning!

Hos oss kan du delbetala dina köpta tjänster (över 10000:- exkl.moms) helt kostnadsfritt. Vi skräddarsyr unika lösningar helt ut efter kundens behov.

Kontakta oss så diskuterar vi igenom!